Викладачі кафедри взяли участь у відкритті патріотичної виставки "Свободу не спинити!" та Дні пам’яті Ярослава Потапенка! 22 січня 2017 року

22.01.2017 22:10

 

Сьогодні ми маємо пам’ятати: наша гідність і свобода омиті кров’ю небесних воїнів-захисників. Щире вшанування пам’яті героїв та виховання в собі патріотичних, морально-етичних, духовно-вольових якостей є міцним фундаментом національної гідності українців, відродження історичної пам’яті.

Одним із яскравих представників української нації, який все своє свідоме життя присвятив боротьбі за справедливість, свободу і незалежність нашої країни, був Ярослав Потапенко. Він був викладачем, яким захоплювалися студенти, активістом, якого поважали і любити побратими по Євромайдану, лідером, за яким йшли сотні людей.

Вшановуючи Героїв-борців за українську незалежність, пам’ятаймо слова Ярослава Потапенка про те, що «потрібно знаходити в собі сили рухатися далі, досягати успіхів, рятувати країну». Боротьба українського народу за втілення проголошених ідеалів Майдану триває. Слава Україні!

Під час офіційних заходів з нагоди відкриття патріотичної виставки "Свободу не спинити!" було презентовано книгу Ярослава Потапенка «П’ята російсько-українська війна: від Майдану до Східного фронту», а також збірник спогадів про Ярослава Потапенка.

 

Коцур Віталій, кандидат політичних наук, доцент